<

PCA Maintenance voor beheer, analyse en rapportage van meerdere gebouwen

De verbeteringen die doorgevoerd zijn in de maintenance-applicatie van PCA zijn gericht op het gebruiksvriendelijk en snel aanpassen van uw meerjaren onderhoudsplanningen voor meerdere gebouwen. Door een aangepaste gebruikersinterface is het in versie 16.07 mogelijk om groepsgewijze mutaties door te voeren voor alle velden die u wilt dat de gebruiker kan wijzigen op het niveau van opname eenheden, elementen, gebreken en activiteiten. Dit is dus inclusief de door uw organisatie gebruikte vrije velden. Met de doorgevoerde verbeteringen is PCA Maintenance een volwaardige applicatie voor plannen van langetermijn onderhoud voor uw vastgoedportefeuille.

Download de nieuwste versie
Download de nieuwste versie van de Planon Condition Assessor software via de Planon klantensite. Nog geen inloggegevens? Vraag ze hier aan.

Verbeteringen die zijn doorgevoerd
Een aantal verbeteringen van PCA Maintenance die op basis van de input van gebruikers zijn doorgevoerd, zijn:

  • Extra functionaliteiten met een eenduidige schermopbouw voor het beheer van objecten, opname eenheden, elementen, gebreken en onderhoudsactiviteiten. Zowel binnen de module ‘Object’ als ‘Scenario’.
  • Mogelijkheid voor groepsgewijs muteren van alle velden die u wilt dat de gebruiker mag wijzigen op het niveau van opname eenheden, elementen, gebreken en activiteiten. Dit is dus inclusief de door uw organisatie gebruikte vrije velden voor bijvoorbeeld merkt en type van installaties.
  • Opbouwen van analyses en rapportages op basis van de door de gebruiker aangemaakte filters.
  • De GebrekenZeef toepassen op de onderhoudsplanning van gebouwen zodat de kwaliteitsniveaus automatisch worden toegepast. De GebrekenZeef is een nieuwe optie binnen de PCA Maintenance module en kunt u los aanschaffen.
Wilt u meer weten?
Heeft u vragen over de PCA 16.07, bent u nieuwsgierig geworden naar de GebrekenZeef of wenst u ondersteuning bij het upgraden van uw bestaande licenties? Neem dan gerust contact met ons op via het contactformulier.