Save the date: Planon Customer Event 2018!

Op dinsdag 27 november 2018 organiseert Planon voor al haar klanten het welbekende Planon Customer Event. Dit jaar in Business Festival stijl!

Wij nodigen u van harte uit voor een dag vol inspiratie, waarin u kennis kunt nemen van de nieuwste ontwikkelingen in de wereld van Facility- en Corporate Real Estate Management. 

Wat kunt u verwachten?

Door de interactieve opzet van ons Customer Event is het mogelijk dat alle bezoekers een programma kunnen volgen dat helemaal aansluit bij hun interesse. Om ervoor te zorgen dat er voor elke deelnemer wat wils is, hebben we verschillende tracks – Develop, Inspire, Educate en Meet – ingericht. Ook zijn er nationale en internationale Planon-gebruikers aanwezig die hun visie en ervaringen toelichten en wij vertellen u graag hoe Planon inspeelt op trends en ontwikkelingen in de markt.

Enkele sprekers

Suzanne Holtz, Interieurontwerpster en winnares van de ‘Design & Health International Academy Awards’, spreekt over de ‘Healing Environment’ architectuur van het nieuwe Radboudumc. Een project waarbij het interieurontwerp bijdraagt aan de missie van het Radboudumc om persoonsgerichte zorg en aantoonbaar onderscheidende kwaliteit te leveren.

Jeffrey Saunders, Director van het Copenhagen Institue for Future Studies en HUB-leider van Workplace Evolutionaries, vertelt u alles over de best-in-class workplace experiences. Het creëren van de beste werkplekervaringen staat op de agenda van elke facility manager. Maar hoe kunt u Service Management nou gebruiken om de beste werkplek te verwezenlijken voor werknemers en klanten?

Ook KPMG, CBRE en IFMEC Young Professionals vertellen tijdens het Planon Customer Event over hoe zij inspelen op ontwikkelingen en hun Facility en vastgoedstrategie daarop afstemmen.

Kortom: een gevarieerde dag vol energie en inspiratie!

Registreer hier:

Sluit u aan?
Wilt u deze dag ook bijwonen? Dat vinden we leuk om te horen! Meld u nu alvast aan en blijf automatisch op de hoogte van nieuwe programmeringen. Het event vindt plaats bij DeFabrique in Utrecht op dinsdag 27 november 2018 van 10:00 tot 17:30 uur.

* U kunt uw inschrijving tot 22 november kosteloos annuleren. Daarna of bij een ‘no-show’ zijn de kosten €295 per deelnemer.