Podcasts: Vastgoedexperts delen key takeaways over hoe vastgoed bijdraagt aan het realiseren van de bedrijfsstrategie

Tot voor kort waren voornamelijk interne drijfveren als ruimtebehoeften en kosten van invloed op de keuze voor locaties of uitbreiding van organisaties.

Tegenwoordig zijn het vooral externe factoren die deze keuzes bepalen. Wat is bijvoorbeeld de impact van een geopolitieke gebeurtenis als de Brexit, economische fricties als invoerrechten, of maatschappelijke uitdagingen als de ruime arbeidsmarkt en de 'War for Talent'? Wat is daarnaast de beste manier om de toegevoegde waarde van vastgoedbeheer aan te tonen aan bedrijfsleiders? En welke measures en KPI’s moeten worden ingezet om de prestatie van vastgoed op een goede manier te laten zien?

Registreer hier om de podcast te ontvangen
Podcast 1 - De cruciale rol van locatie in de uitvoering van een bedrijfsstrategie | René Buck

Om bedrijfsleiders en vastgoedprofessionals wereldtijd te inspireren over hoe bedrijfsvastgoed bijdraagt aan de algemene bedrijfsstrategie, organiseert Planon verschillende podcasts. In deze serie delen toonaangevende vastgoeddeskundigen hun ervaringen en belangrijke inzichten omtrent marktontwikkelingen, de invloed daarvan op bedrijfsstrategieën en ‘best-practices’. De eerste Engelstalige podcast is nu beschikbaar!

In deze eerste podcast van 25 minuten met René Buck, CEO en oprichter van BCI Global, komt u meer te weten over:

  • Maatschappelijke, geopolitieke en economische trends die de bedrijfsstrategie beïnvloeden;
  • De manier waarop deze trends de locatieoverwegingen en -voorkeuren van een organisatie bepalen;
  • Hoe dit de bedrijfsvastgoedstrategie beïnvloedt.

WW_1905_Planon_Podcast_banner_150x150_v01.pngOver de spreker: René Buck is CEO en oprichter van BCI Global, een toonaangevend adviesbureau op het gebied van vastgoed, internationale bedrijfsstrategie, bedrijfslocaties en bedrijfslocatiebepaling. René is een vooraanstaand spreker op conferenties over de hele wereld en wordt door de internationale nieuwsmedia beschouwd als een echte expert.

Wilt u graag toegang tot de gehele podcast serie? Vul dan op deze pagina het formulier in.