Planon BeLux Masterclass XL

26 april 2018

Om het nieuwe jaar boordevol inspiratie te starten, nodigt Planon u graag uit op de stand (B10) voor de 20e editie van de Vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer 2018. Van 24 tot en met 26 januari 2018 vindt de beurs wederom plaats in de Jaarbeurs in Utrecht. We ontvangen u daar met een typisch Utrechtse lekkernij.

Sluit aan bij een 'fireside' chat
We tonen u tijdens de beurs zoals gebruikelijk de nieuwste mogelijkheden binnen Planon. Dit jaar kunt u daarnaast ook aansluiten bij een ‘fireside chat’. Deze gesprekken van maximaal drie kwartier vinden twee keer per dag plaats op onze stand. Bij een ‘haardvuur’ wordt er samen met verschillende partners gesproken over nieuwe concepten en informatiediensten voor Facility Management.

Het I2WMS-tijdperk
Met haar IWMS ondersteunt Planon al jaren Real Estate- en Facility Managers bij het verbeteren van de prestatie van de werkomgeving en de beleving van gebruikers daarbinnen. Integratie van de diverse bedrijfsprocessen heeft hier altijd een centrale rol gespeeld: IWMS.

Registreer hier:

Vandaag de dag ontstaan er verrassende oplossingen wanneer we nieuwe technologieën koppelen aan het IWMS: we noemen dit ‘Interacties’. In onze visie ontstaat hiermee een nieuwe generatie Platforms voor Real Estate en Facility Management: I2WMS. Kom langs en ontdek wat deze nieuwe mogelijkheden zijn wanneer we verschillende systemen samenbrengen in één oplossing. Samen met onze partners.

Inschrijven? 
Wilt u zich inschrijven voor een chat? Reserveeer dan via het rechtermenu uw plek bij de fireside chat naar keuze. Onderstaand treft u een overzicht van het programma.

Woensdag 24 januari:
11.00 tot 11.45 uur ABB
15.00 tot 15.45 uur Cleverstone

Donderdag 25 januari:
11.00 tot 11.45 uur Datumprikker
15.00 tot 15.45 uur Beveco

Vrijdag 26 januari:
11.00 tot 11.45 uur Cadac
13.30 tot 14.14 uur Ahrend

Let op: u moet zich ook aanmelden voor de beurs
Heeft u zich nog niet geregistreerd voor de beurs? Doe dat dan nog via deze link.