Download - Verdantix Buyer's Guide for Integrated Workplace Management Systems (IWMS)

Vul het formulier aan de rechterkant van deze pagina in om de gratis Verdantix Buyer’s Guide for IWMS te ontvangen. Dit rapport is gebaseerd op de inhoud van het Green Quadrant® IWMS, waar Planon een leider werd genoemd

Uit de enquêtegegevens van Verdantix blijkt dat 25% van de vastgoed- en facilitymanagers bij grote organisaties de rol van geïntegreerde software-oplossingen evalueren om IT-systemen efficiënter te maken en de gegevenskwaliteit te verbeteren. Bovendien zoeken zij naar softwareoplossingen die hoogwaardige medewerkersgerichte apps bieden, gezien het toenemend gebruik van werkplek-software door dagelijkse gebruikers van de gebouwen.

Welke oplossingen zijn er momenteel op de markt? De Buyer's Guide beoordeelt geïntegreerde softwareoplossingen die de informatie en workflows centraliseren voor vele vastgoed- en faciliteitenbeheerprocessen. Deze gids zal het aankoopproces ondersteunen door een update te geven over de mogelijkheden van IWMS-oplossingen en recente productlanceringen en -ontwikkelingen. 

Download Verdantix's Buyer's Guide
Vul dit formulier in om een link te ontvangen naar de Verdantix Buyer's Guide for Integrated Workplace Management Systems.