Webinar – Creëer waardevolle inzichten met Planon Connect for Analytics


Eén van Peter Drucker's beroemde citaten is: "Als je het niet kunt meten, kun je het niet verbeteren." Deze beroemde uitspraak is van groot belang voor facility management. Want wat wordt gemeten, krijgt doorgaans de aandacht van het hoger management.

Meld je nu aan

Op 22 oktober om 15:00 CEST, organiseert Planon een webinar met praktische voorbeelden van hoe Business Intelligence (het verleden evalueren) en Business Analytics (vooruitkijken en voorspellen) kunnen bijdragen aan de realisatie van uw strategische vastgoed- en facility managementdoelstellingen. In dit webinar laten we zien hoe u analytics kunt inzetten om data te vergelijken, de belangrijkste uitkomsten weer te geven en toekomstige verbeterprojecten te identificeren.

In dit 45 minuten durende webinar leert u meer over:
  • De strategische waarde van Business Intelligence en Business Analytics in een snel veranderende wereld
  • Het belang van het verzamelen van de juiste data
  • Praktische voorbeelden van waardevolle KPI’s en grafische dashboards
  • Het gebruiksgemak van Planon Connect for Analytics
Praktische informatie

Dit webinar is in het Nederlands en start om 15:00 CEST. Bent u niet in de gelegenheid om het webinar op dit tijdstip bij te wonen, meld u dan alsnog aan en wij sturen u later de opname van het webinar. Schrijf u nu in via het formulier aan de rechterkant en laat ons vooral weten welke onderwerpen u graag in dit webinar zou willen terugzien!