Verdantix-rapport – Strategic Focus: Smart Buildings as a Platform


Het fenomeen smart buildings belooft veel voordelen met zich mee te brengen voor gebruikers en eigenaren van kantoorruimte. Echter, voor beleggers in en eigenaren van vastgoed leeft nog wel de vraag hoe de benodigde extra investering kan gaan renderen.

Rapport downloaden

Dit Verdantix-rapport uit 2019 geeft antwoord op deze vraag. “De visie op de economische kant van slimme gebouwen gaat verder dan enkel een meer efficiënte exploitatie van het gebouw. Een essentieel onderdeel van de visie is dat we gebruikers van deze slimme gebouwen dankzij technologie nieuwe – ‘people-centric’ – services kunnen bieden; iets wat voor huurders steeds vaker doorslaggevend is in de keuze voor een specifiek gebouw, wat weer kansen biedt voor een beter rendement.”

Wilt u weten welk type diensten deze slimme gebouwen meer mensgericht gaat maken? Of bent u benieuwd hoe deze diensten rendabel kunnen worden gemaakt?

Vul het formulier in en ontvang een gratis exemplaar van dit Verdantix-rapport over hoe ‘Smart Buildings as a Platform’ de dienstverlening aan gebouwgebruikers gaat innoveren en verbeteren.